Menu

HairCamouflage

Kuva
Kuva
HairCamouflage

100% aitohiusta

HairCamouflage on edullinen ja monipuolinen hiustenpidennysjärjestelmä. Sarja kattaa pikapidennysnauha-, klipsi-, kone- ja teippinauha sekä sinetti- ja kuparirengastekniikat. Hius on aasialaista 100% aitoremyhiusta. Hiukset ovat aina samansuuntaisesti, jolloin hiussuomut eivät takkuunnu helposti.

Tekniikat
Kuva

Klipsipidennys

Pikapidennys tai kätevä lisä kampaukseen. Setti riittää yhteen kokopään pidennykseen. Klipsipidennykset kiinnität nopeasti ja tukevasti hetkessä.

Kuva

Teippipidennys

Nopeakiinnitteiset teippiosiot, joiden päät valmiiksi pyöristetyt. Teipit ovat uudessa wave-nauhassa n. 4 cm osioissa. Saat nopeasti pieniäkin osioita. Nauhassa valmiina 3M-teippi, joita saat irrallisenakin uudelleenkiinnitykseen.

Kuva

Konetyönauha

Ommel- ja liimapidennyksiin sekä kampauksiin soveltuva konetyönauha.

Kuva

Sinettipidennys

Kolvilla kiinnitettävä sinettipidennys. Osioiden kaareva sinettimalli nopeuttaa kolvin kanssa työskentelyä.

Kuva

Double Micro Ring

Helppo ja nopea kuparirengaspidennys. Osioihin on valmiiksi kiinnitetty kaksi kuparirengasta, jotka varmistavat osioiden parhaan mahdollisen pysyvyyden. Osioiden poisto tai uudelleen kiinnitys helposti tehtävissä HairCamouflage-pihdeillä ja siimakoukulla. Tähän järjestelmään et tarvitse kolvia etkä kemikaaleja.

Kuva

Rapid Weft

Pidennys, jonka kiinnitys onnistuu minuutissa ja ottaa sen pois sekunnissa! Voit käyttää pikapidennysnauhaa myös hennoille ja vaurioituneille hiuksille. Kiinnityksessä ei käytetä vahaa, liimaa, kuparia, ompelemista tai mitään perinteistä kiinnitysmenetelmää. Pidennys pysyy paikoillaan elastisen kiinnityksen ansiosta.

Tuotteet

7 tuote(tta)

7 tuote(tta)