Menu

1922 By J.M.Keune

Kuva
Kuva
1922 by J.M.Keune

Tästä eteenpäin miehet tuoksuvat paremmalle kuin koskaan

Hollannissa valmistetut ja tieteen avulla täydelliseksi suunnitellut tuotteet sisältävät ainesosia suoraan takapihoiltamme. Jokainen tuote hiusgeelistä partavoiteeseen tekee juuri sen mitä niiden kuuluukin; tuo hiustesi parhaat puolet esiin.

Älä tyydy keskinkertaiseen. Älä tee kompromisseja. Tämä on ollut tuotekehityksemme motto jo siitä saakka, kun Keune aloitti apteekissa 1922.

Hiustesi parhaat puoleet esiin

Tiedemiehemme tutkivat ja testailevat jatkuvasti erilaisia koostumuksia. He testaavat eri ainesosia, kunnes ovat täysin varmoja, että tuotteemme toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin; ne tuovat hiustesi parhaat puolet esiin. Tämän tuloksena syntyi 1922 by J.M. Keune -tuotesarja nykypäivän miehille.

Tuotesarja sisältää kaikki hoito-, muotoilu- , viimeistely- sekä partatuotteet mitä mies tarvitsee. Suurin osa tuotteista sisältää kaksi tehokasta ainesosaa; kreatiinin sekä hampun.

Kuva

Kreatiini

Tämä ainesosa tunnetaan sen vahvistavasta ominaisuudesta. Se rakennepaikkaa, vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta ja vähentää hiusten katkeilua. Se sopii käytettäväksi kaikkien hiustyyppien hoidossa.

Kuva

Hamppu

Hei - olemmehan kuitenkin Amsterdamista. Vaikka Hollannin kaikkein kuuluisin kasvi tunnetaan parhaiten sen rauhoittavista ominaisuuksista... sisältää sen siemen runsaan määrän omega 3- ja 6-rasvahappoja. Tiedoksi; hamppu, jota käytämme ei sisällä THC:tä.

Inspiroidu

Tuotteet

36 tuote(tta)

36 tuote(tta)