Menu

Simply Natural Mago

Kuva
Kuva
Kuva
Simply Natural Mago

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennys.

Skandinaaviselle naiselle suunnitellut Simply Natural Mago -hiustenpidennykset, tuuhennukset ja raidoitukset ovat vakiinnuttaneet asemansa alan kärjessä sekä Suomessa että muissa pohjoismaissa.

Uskomme, että kampaamoasiakkaat ihastuvat Simply Natural Mago®-tekniikkaan, koska se ratkaisee monia aiemmissa pidennystekniikoissa ilmenneitä ongelmia. Se on houkutteleva järjestelmä myös kampaajalle, koska kiinnittäminen ja poistaminen tapahtuu hämmästyttävän yksinkertaisesti. Erityisesti se seikka, että Simply Natural Mago® -tekniikassa ei käytetä mitään kemikaaleja, saa meidät hyvin ylpeiksi.

Sana Mago tulee korean kielestä ja tarkoittaa luontoäitiä. Siitä syystä olemme lisänneet “We love our earth” lauseen tuotemerkkiimme. Myöhemmin huomasimme, että Mago tarkoittaa italian kielellä taikuria. Mielestämme käännökset molemmista kielistä kuvaavat hienosti Magohiustenpidennyksiä.

Mikä erottaa Simply Natural Magon muista pidennystekniikoista
Kuva

Yksinkertainen ja nopea kiinnitys

Simply Natural Mago® -pidennystekniikka on noin 40% nopeampi kiinnittää kuin sinettipidennys.

Kuva

Ei vaurioita omia hiuksiasi

Simply Natural Mago® -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy ja irtoaa.

Kuva

Luonnollinen liikkuvuus

Simply Natural Mago® -pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että pidennysosiot eivät liikkuessaan erotu asiakkaan omista hiuksista.

Kuva

Huomaamaton solmukiinnitys

Oikein kiinnitetyt Simply Natural Mago® -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Vuosien testaaminen on osoittanut, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Kuva

Helppo poistaa

Simply Natural Mago® -pidennys on yksinkertainen poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa.

Kuva

Kevyt tunne hiuksissasi

Simply Natural Mago® -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena - tai ei huomaa ollenkaan.

Kuva

Allergiavapaa

Simply Natural Mago® -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Asiakas voi käyttää Simply Natural Mago® -pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

Kuva

Ympäristöystävällinen

Simply Natural Mago® -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Mallikuvat

Tuotteet

Ei tuotteita.