Date with Henny -vaalennuskoulutus

Sku: DWH

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Henny Harjusolan intohimona on upeiden vaaleiden hiusten luominen asiakkailleen ja hän on todella taitava siinä mitä tekee! Henny on luottanut töissään Keune Haircosmetics tuotteisiin jo usean vuoden ajan. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla Hennyn pitämään koulutukseen kuuntelemaan ja näkemään hänen suosikkivaalennustekniikat, keskustelemaan haasteista vaalennuskäsittelyissä ja opit myös hiusten viimeistelyn mikä on helppo ja nopea toteuttaa asiakkaalle upean värikäsittelyn jälkeen.

“Hei, olen Henny Harjusola ja olen toiminut kampaajana jo kohta 10 vuotta. Mun intohimona koulusta asti on ollut vaaleat hyväkuntoiset hiukset. Tämän päämäärän saavuttaminen on vaatinut kaikkien näiden vuosien ajan jatkuvaa opiskelua ja tuotteiden kokeilua, että olen löytänyt lempparivärisarjan millä pääsen toteuttamaan vaaleita hiuksia, jotka ovat mun makuun täydellisiä ja ennenkaikkea aina pomminvarmoja!

Jotkut teistä saattaa tietää mut jo sosiaalisen median kautta, mutta someilun takana löytyy intohimoinen kampaaja, joka on aina rakastanut tehdä hiuksia. Nyt on tullut aika, että mä pääsen jakamaan mun tietotaitoa ja salaisuuksia eteenpäin mun rakastaman väritalon eli Keunen kanssa. Oon superinnoissani, enkä malta odottaa, että näen teidät mun koulutuksissa.”
-Henny Harjusola

Aikataulu: 15.00 – 19.00

Hinta: 120€ + alv 24%

Koulutus pidetään 28.2.2024 klo: 15.00 – 19.00

Koulutus pidetään 29.2.2024 klo: 15.00 – 19.00

Koulutus järjestetään Tampereen Bakery Cafe -tiloissa.

Yritys
Opiskelija