UpDo with Keune by Sari Launis -kampauskoulutus

Sku: Kampauskurssi

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Sari Launis on kampaaja ja kampaustaituri, joka on pitänyt innostavia kampauskoulutuksia useamman vuoden ajan ympäri Suomea. UpDo with Keune by Sari Launis -kampauskoulutus sopii niin vasta-alkajalle kuin pidempään kampauksia jo tehneelle.

Tässä Sarin pitämässä koulutuksessa opetellaan tekemään helposti muunneltavissa olevia juhlakampauksia. Koulutuksessa käydään läpi myös työvaiheiden tärkeys, asiakkaan kokonaisuus asusta kampauksiin saakka, tyylin ja kampauksen analysointi ja koristeiden painopiste.

Aamupäivän aikana käydään läpi kampausteoriaa Sarin tekemien demotöiden kautta. Iltapäivän workshop osuudessa pääset tekemään kampauksia harjoituspäähän ja kokeilemaan oppimaasi Sarin opastuksella. Mukaan koulutukseen tarvitset pinnejä; hengettömät/normaalit, tupeeraus-, aukikampaus- ja selvitysharjan, kiharrin (esim. piippari, muotoilukartio tms.), kreppi- ja suoristusraudan, kumilenkkejä, ohuet puiset sukkapuikot, valkit; banaani ja kasavalkki sekä harjoituspään, hiusten mitta min. 45cm (Jos sinulla ei ole harjoituspäätä, lainaamme sen sinulle koulutuksen ajaksi).

Aikataulu: 9.00–17.00
(klo: 9.00–11.30 Teoria & Demotyöt By Sari, klo: 11.30–12.00 Lounas, klo: 12.00–17.00 Workshop)

Hinta: 199€ +alv 24%.
Koulutuksen hinta sisältää koulutuksessa tarvittavat Keune Haircosmetics -tuotteet (Style Soft Set Hairspray – Työstölakka, Style Freestyle Hairspray – Viimeistelylakka, Style Brilliant Gloss spray – Kiiltosuihke, Style Precision Powder – Hiuspuuteri, Style Spray Wax – Vahasuihke)

Yritys
Opiskelija