Juhlakampaukset by Sari Launis w/ Keune

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Sari Launis on kampaaja ja kampaustaituri, joka on pitänyt innostavia kampauskoulutuksia useamman vuoden ajan ympäri Suomea. Juhlakampaukset By Sari Launis with Keune -kampauskoulutus sopii niin vasta-alkajalle kuin pidempään kampauksia jo tehneelle.

Tässä Sarin pitämässä koulutuksessa opetellaan tekemään helposti muunneltavissa olevia juhlakampauksia. Sekä käydään läpi työvaiheiden tärkeys, asiakkaan kokonaisuus asusta kampauksiin saakka, tyylin ja kampauksen analysointi, koristeiden painopiste, hunnun kiinnitys sekä kukkien sidonta ja koristeiden teko kampauksiin.

Aamupäivän aikana käydään läpi kampausteoriaa Sarin tekemien demotöiden kautta. Iltapäivän workshop osuudessa pääset tekemään kampauksia harjoituspäähän ja kokeilemaan oppimaasi Sarin opastuksella. Mukaan koulutukseen tarvitset pinnejä; hengettömät/normaalit, tupeeraus-, aukikampaus ja selvitysharjan, kiharrin (esim. piippari, muotoilukartio tms.), kreppi- ja suoristusraudan, kumilenkkejä, ohuet puiset sukkapuikot, valkit; banaani ja kasavalkki sekä harjoituspään, hiusten mitta min. 45cm (Jos sinulla ei ole harjoituspäätä, lainaamme sen sinulle koulutuksen ajaksi).

Aikataulu: 9.00–17.00
(klo: 9.00–11.30 Teoria & Demotyöt By Sari, klo: 11.30–12.00 Lounas, klo: 12.00–17.00 Workshop)

Hinta: 199€ +alv 24%.
Koulutuksen hinta sisältää koulutuksessa tarvittavat Keune Haircosmetics -tuotteet (Style Soft Set Hairspray – Työstölakka, Style Freestyle Hairspray – Viimeistelylakka, Style Brilian Gloss spray – Kiiltosuihke, Style Precision Powder – Hiuspuuteri, Style Spray Wax – Vahasuihke)

Koulutus on 3.5.2023 Helsingin myymälässämme, Annanaukio 1, Simonkentän Kauppakuja, 00100 Helsinki klo 9-17.

Yritys
Opiskelija