Keratin Curl Lotion 2, 125 ml

Sku: 10062

Keratin Curl permanenttiaineella luot pitkäkestoisia ja sileitä kiharoita sekä laineita. Keratiini vahvistaa ja kosteuttaa hiuksien rakennetta. Antaa hiuksille runsautta, rakennetta sekä kiiltoa. Huokoisille, värjätyille ja hennoille hiuksille.

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Keratin Curl -permanenttiaineen sisältämä aktiivinen keratiini vahvistaa ja kosteuttaa hiuksien rakennetta. Tuotteen miedon alkalisen koostumuksen ansiosta tuote on hellävarainen myös iholle. Miellyttävän tuoksuinen. Värjätyt ja hennot hiukset. Arvioi permanenttiaineen vahvuus hiusten laadun ja kunnon mukaisesti. Jos hiukset ovat voimakkaasti raidoitetut tai vaalennetut, suosittelemme laimentamaan vahvuuden 2 1:1 veden kanssa. Käytä kiharoiden kiinnittämiseen joko Keratin Curl Neutralizer 120 ml (käyttövalmis) tai Keratin Curl neutralizer Conc. 1:1, joka laimennetaan lämpimällä vedellä.

Paino

2 kg

Ominaisuudet

Ominaisuudet
Ominaisuudet

Aqua (Water), Thioglycolic Acid, Ammonium Bicarbonate, PPG-1 PEG- 9 Lauryl Glycol Ether,Ammonium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Oleth -10, Amodimethicone, Polyquaternium- 22, Urea, Cocodimonium, Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Styrene/VP Copolymer, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Sodium Cocoamphopropionate, Trisodium HEDTA,Cetrimonium Chloride, Trideceth- 12, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Benzoic Acid, Ethylhexylglycerin, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate.