Keratin Straightening Strong 400 ml

Sku: 10073

Suoristusvoide erittäin vaikeasti käsiteltäville ja vahvoille hiuksille. Keratin Straightening Rebonding Systemin ravitsevat ominaisuudet takaavat pitkäkestoisen suoristuksen niin, että hiusten luonnollinen pehmeys ja kiilto säilyvät.

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Keratin Straightening Rebonding System: Helppo kaksivaiheinen keratiinisuoristus, jota on saatavilla kahta vahvuutta. Tähän käsittelyyn tarvitset Straightening Cream-suoristusvoiteen, Neutralization Cream –kiinnitysvoiteen ja keraamisen tai sen kaltaisen suoristusraudan. Käsittelyaika n. 1,5 tuntia. Älä tee käsittelyä hiuksiin, jotka on suoristettu aiemmin tuotteilla, jotka sisältävät Sodium Hydroxideä. Tämä pätee myös ”sodium hydroxide vapaisiin” suoristuskäsittelyihin, jotka sisältävät potassium hydroxideä, lithium hydroxideä tai guanidine carbonatea.

Ominaisuudet

Ominaisuudet
Ominaisuudet

Aqua (Water), Ethanolamine, Thioglycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteth-2, Diammonium Dithiodiglycolate, Behentrimonium Chloride, Bis(C13-15 Alkoxy) PG-Amodimethicone, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, C14-15 Alcohols, Dimethiconol, Trisodium HEDTA, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Isotridecyl Alcohol, Ascorbic Acid, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Benzyl Salicylate.