Keratin_Straightening_Normal_400_ml

Sku: 10070

Suoristusvoide Keratin Straightening käsittelyyn, normaaleille ja vaikeasti suoristuville hiuksille. Keratin Straightening Rebonding Systemin ravitsevat ominaisuudet takaavat pitkäkestoisen suoristuksen niin, että hiusten luonnollinen pehmeys ja kiilto säilyvät. Paketti sisältää sekä suoristusvoiteen että kiinnitysvoiteen.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Keratin Straightening Rebonding System: Helppo kaksivaiheinen keratiinisuoristus, jota on saatavilla kahta vahvuutta. Tähän käsittelyyn tarvitset Straightening Cream-suoristusvoiteen, Neutralization Cream –kiinnitysvoiteen ja keraamisen tai sen kaltaisen suoristusraudan. Käsittelyaika n. 1,5 tuntia. Älä tee käsittelyä hiuksiin, jotka on suoristettu aiemmin tuotteilla, jotka sisältävät Sodium Hydroxideä. Tämä pätee myös ”sodium hydroxide vapaisiin” suoristuskäsittelyihin, jotka sisältävät potassium hydroxideä, lithium hydroxideä tai guanidine carbonatea.

Ominaisuudet

Ominaisuudet
Ominaisuudet

Aqua (Water), Thioglycolic Acid, Ethanolamine, Cetearyl Alcohol, Ceteth-2, Diammonium Dithiodiglycolate, Behentrimonium Chloride, Bis(C13-15 Alkoxy) PG-Amodimethicone, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, C14-15 Alcohols, Dimethiconol, Pentasodium Pentetate, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Isotridecyl Alcohol, Ascorbic Acid, Hydrolyzed Silk, Benzyl Salicylate.