KINNUNEN OY

Kaikki kauneudenhoitoalan ammattilaisille

Kinnunen Oy vaalii korkeaa laatua niin tuotevalikoimissaan kuin asiakaspalvelussaan. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on edistää alamme liiketoimintaa tarjoamalla luovuuden mahdollistavat ja inspiroivat tuoteratkaisut suomalaisille kauneudenhoitoalan yrityksille.

Ammattilaisille

Keskitymme palvelemaan alan ammattilaisia, sillä juuri Te olette niitä, jotka pitävät Suomalaisen kauneudenhoidon osaamisen tason korkealla. Teidän ammattitaitonne ansiosta voimme olla varmoja, että kuluttaja saa juuri hänelle soveltuvan tuotteen tai palvelun suoraan alansa asiantuntijalta.

Saat kaiken yhden katon alta

Meiltä saat lähes kaiken mitä tarvitset; ammattilaisten merkkituotteet, uutuudet, ammattitaitoasi kehittävät koulutukset, laadukkaat kalusteet sekä monipuolisen valikoiman tarvikkeita ja laitteita. Laaja jatkuvasti kehittyvä valikoimamme takaa monipuolisen tarjonnan hius-, kosmetologi-, meikki- ja maskeerausalan ammattilaisille tai ammattilaiseksi opiskeleville.

Historia

Veijo Kinnunen Oy on perustettu vuonna 1972 Jyväskylässä. Yli viiden vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet täyden palvelun taloksi ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti kahdeksan toimipisteen, kiertävien aluemyyntiedustajien ja vain ammattilaisille rakennetun verkkokaupan kautta.

Vienti

Viennin osuus Ruotsiin, Norjaan ja Viroon on kasvanut myös merkittäväksi osaksi tämän päivän toimintaamme. Edustamiamme tuotesarjoja ei ole tarkoitettu päivittäistavarapuolelle, vaan ne on varattu kauneudenalan ammattilaisten käyttöön.

Arvot

  • Palvelemme kauneuden alan ammattilaisia tuotteilla ja palveluilla, joilla asiakkaamme voivat kasvattaa omaa menestystään. Menestyksen, jota ei ensi tiistaina lomauteta tai siirretä halvan tuotannon maihin. Menestyksen, jota kuluttaja ei löydä marketeista.
  • Työllistämme vakituisesti yli 30 kauneuden alan ammattilaista.
  • Tuemme kestäviä arvoja myös Suomen rajojen ulkopuolella mm. pidennysmateriaalien tuotannossa (vrt. EU:n GSP todistus).
  • Lahjoitamme säännöllisesti rahaa hyväntekeväisyyteen (Lastenklinikoiden Kummit ry).
  • Olemme aina maksaneet yritysveron Suomeen.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Kestomenestyjä jo vuodesta 2006

Kauppalehti ja Balance Consulting on palkinnut Veijo Kinnunen Oy:n vuodesta 2006 joka vuosi Suomen menestyjät-luokituksella. Vuonna 2015 Veijo Kinnunen Oy listattiin Kauppalehden toimesta Suomen kestomenestyjien joukkoon. Kestomenestyjät on suomalaisten yritysten valiojoukko, joka on kasvanut ja tehnyt hyvää tulosta yli 10 vuotta katkeamatta. Listatut yritykset ovat myös vakavaraisia. Lisätietoa www.kauppalehti.fi/menestyjat..

KAMPAAJILLE / KOSMETOLOGEILLE

Tarjoamme laajat tuote- ja tekniikkakoulutukset. Järjestimme lähes sata koulutuspäivää vuonna 2016. Koulutuksia järjestetään säännöllisesti Kinnunen Oy:n toimipisteissä. Seuraa kurssikalenteriamme Pinnin koulutuskalenterista. Koulutuksia suoritetaan myös ulkomailla mm. Keunen vuosittainen hiustrendikoulutus Soestissa Hollannissa.

Kouluttaja salonkiisi

Voit tilata kouluttajamme salonkiisi. Meillä on laaja valikoima valmiita koulutuksia ja voimme muokata myös koulutuksen toiveidesi mukaan.

Rahanarvoisia etuja

Avainasiakassopimus, joilla saat rahanarvoisia etuja välittömästi käyttöösi. Kysy lisää lähimmältä Kinnunen Oy:n myyjältä

Oppilaitoksille

Oppilaitoksille myönnämme alennuksena -20% lähes kaikista Kinnunen Oy:n tuotteista. Alennus lasketaan normaalihintaisten tuotteiden yksikköhinnasta. Kaikista edustamistamme sarjoista löytyy kattava ammattiopetukseen tarkoitettu materiaali. Keune Haircosmetics on valmistanut kouluille laajan, suomenkielisen värjäysoppikirjan, jota sopimuksen tehneet oppilaitokset voivat käyttää opintomateriaalina.

Opiskelijapaketit

Räätälöimme vuosittain aloittaville opiskelijoille edulliset tuotepaketit tarpeidenne mukaan.

Esittelypäivät

Järjestämme esittelypäiviä oppilaitoksissa. Päivän aikana on mahdollista testata valittuja Kinnunen Oy:n tuotesarjoja käytännössä. Sovi omalle luokallesi esittelypäivä lähimmässä Kinnunen Oy:n myymälässä, alueedustajasi kanssa tai numerosta 010 680 1000.

Opettajille

Olette tervetulleita tutustumaan oppilaiden kanssa Kinnunen Oy:n toimipisteisiin. Ilmoitattehan milloin olisi teille sopiva aika luokkavierailulle, niin osaamme varata teille riittävästi aikaa ja sopia mahdollisista tuote-esittelyistä.

Laaja koulutustarjonta

Hyödynnä laaja koulutustarjontamme. Voit päivittää osaamistasi osallistumalla itse tai tilaamalla koulutuksen koko luokallesi. Kysy tarjousta kouluille räätälöidyistä tuotesarjakoulutuksista lähimmältä Kinnunen Oy:n myyjältä tai numerosta 010 680 1000.

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn