Menu
Kuva
Kuva
Keune Haircosmetics

True Beauty

Huippuammattilaisilla sekä kouluttajilla on missio luoda todellista kauneutta ympäri maailman. Todellisen kauneuden luomiseen tarvitsemme kaikkia aistejamme sekä kädentaitojamme ja tärkeimmin mielikuvitustamme. Meillä kaikilla on yksi tavoite: saada hymy jokaisen asiakkaan kasvoille, kun he astuvat salongista ulos.

Perhearvot
Kuva

Perhe

Kaikki Keune -kampaajat ovat Keune -perheen jäseniä. Olemme uskollisia yhteistyökumppaneita ja uskomme avoimeen ja rehelliseen kommunikaatioon. Tuemme maailmanlaajuista perhettämme korkealaatuisilla, luotettavilla tuotteilla ja moderneilla tekniikoilla.

Kuva

Omistautuminen

Perheyrityksemme on kasvanut taitavien ja intohimoisten ihmisten ansiosta. Jotta Keune-tuotteiden laatu on paras mahdollinen, tuotantoprosessin kaikki vaiheet tapahtuvat saman katon alla. Tämä antaa meille huomattavasti vapautta ja itsenäisyyttä työhömme!

Kuva

Eleganssi

Kuulemme usein, että hiukset ovat naisen paras piirre. Todellista eleganssia on tunnistaa oma luonnollinen kauneutensa ja uskallusta tuoda se esille. Rehellinen eleganssi inspiroi myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Kuva

Yhteisö

Jo yli 90 vuoden ajan Keune on luonut todellisia yhteistyökumppaneita kampaamoalan ammattilaisista. Ammattitaitomme pohjautuu läheiseen yhteistyöhön, joka auttaa meitä ymmärtämään ammattilaisten tarpeita sekä auttaa heitä saavuttamaan ne.

Keune-hiusvärit
Kuva

Keune Tinta Color

Uskomattoman hoitava kestoväri.

Kuva

Keune Semi Color

Ammoniakiton kevytväri

Kuva

Keune So Pure Color

Ammoniakiton ja parabeeniton kestoväri.

Kuva

1922 Color By J.M.Keune

Hiusväri miehelle 5 minuutissa

Kuva

Keune Colour Chameleon

Superintensiivinen suoraväri

Keune-tuoteryhmät
Kuva

Keune Care

Laaja ammattilaistuotesarja sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät hiuspohjaa voimakkaasti ravitsevia mineraaleja.

Kuva

Keune So Pure

Hemmottele itseäsi täydellisellä hiusten hyvinvointikäsittelyillä; värjäyksellä, muotoilulla tai aromaterapeuttisella hoidolla. 100% luonnolliset aktiiviset kasviöljyt.

Kuva

Keune Blend

Muotoile, siloita, pörrötä – tee hiuksistasi juuri itsesi näköiset. Hiustyyliäsi muuttamalla piristät kaikkia asusteistasi sekä mielialaasi. Olet yksilö – tuo se esiin.

Kuva

Keune Style

Etsi oma salainen hiustenmuotoilupotentiaalisi ja kasvata tämän avulla palvelujesi sekä tuotteidesi myyntiä.

Kuva

1922 by J.M.Keune

Vain parasta miehille. Vuonna 1922 Jan Keune muutti intohimonsa hiustenhoitotuote brändiksi. Nyt hänen poikansa sekä pojanpoikansa ovat pullottaneet Jan Keunen rohkean innovatiivisuuden nykyaikaisiin miesten tuotteisiin.

Keune kuvina 10:llä eri vuosikymmenellä