Simply Natural

 

Hiuksen hienon eron huomaa heti

Skandinaavisille hiuksille suunnitellut Simply Natural® -hiustenpidennykset saapuivat markkinoille vuonna 2000 ja siitä lähtien Simply Natural® -hiustenpidennykset ovat olleet menestys Pohjoismaissa ja Baltiassa. Luotettavan laadun vuoksi monet artistit, työkseen esiintyvät ihmiset sekä lukuisat tunnetut ja tuntemattomat salonkiasiakkaat suosivat Simply Natural® hiustenpidennyksiä. Simply Natural® pidennyksiä on saatavilla ainoastaan ammattilaispalveluna kampaajalta.

Korkea ja tasainen laatu

Käytämme vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia intialaisia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Materiaalimme on aina ns. double drawn hiusta jolloin tyvi ja latva ovat yhtä vahvoja. Simply Natural® -hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan, erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saamme aikaan varmasti laadukkaan lopputuloksen. Hiuksen rakenne säilyy samana oli materiaali tummaa tai vaaleaa. Kaikki vaiheet tehdään käsityönä, prosessin aikana hiukset lajitellaan ja lasketaan yksi kerrallaan. Osoituksena eettisyydestä ja laadusta Simply Naturalin tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus (generalized scheme of preferences) ja Indonesiassa sijaitsevalle tehtaallemme ISO 9001–2008 -tuotannon laatusertifikaatti. Simply Natural tuotannossa työskentelee päivittäin yli 300 ihmistä.

Rajana vain mielikuvitus

Koska materiaali on tasamittaista tyvestä latvaan voit mm. muotoilla latvan kuten haluat. Et välttämättä tarvitse isoa määrää materiaalia sellaisen työn tekemiseen mistä asiakkaasi haaveilee. Simply Natural® on paljon muutakin kuin vain hiuksien pidentämistä – Voit valita hiuksiisi pituutta, luonnollista tuuheutta, raitoja, tehosteita, vivahteita tai rohkeita kontrasteja ja sulavia sävyjä. Lopputulos on kehittyneen ja käyttövarman tekniikkamme sekä koulutetun kampaajan ansiosta taatusti luonnollisen näköinen.

Simply Natural -tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin GSP-todistus (generalized scheme of preferences). Tämän todistuksen voi saada ainoastaan yritys, joka voi osoittaa tuotteidensa parantavan taloudellista kasvua kehitysmaissa. GSP-ohjelman tarkoituksena on erityisesti vähentää köyhyyttä, edistää kestävää kehitystä ja hyvää hallintoa sekä torjua kehitysmaiden korruptiota. Menestyksekäs ohjelma on saavuttanut hyviä tuloksia ja sitä on jatkettu useaan otteeseen.

Simply Natural tehtaalle on myönnetty ISO 9001 – 2008 laatusertifikaatti. Sertifiointi kattaa sekä tuotannon että työskentelyolosuhteet tehtaallamme. Sertifiointi uusitaan viiden vuoden välein.

Tekniikat

Mago

Markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä.

Lue lisää

Dual weft

Innovatiivinen teippipidennys. Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

Lue lisää

Keratiinisinetti

Huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystapa.

Lue lisää

Konenauha

Kaikkein vanhin pidennysmenetelmä. Asiakkaan omista hiuksista punotaan päänmuotoa mukaileva lisäysletti (ranskalainen), joka alkaa sivulta ja päättyy takaraivolle. Lettiin ommellaan hiustenpidennysnauha kiinni.

Lue lisää
Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn