Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

Yli 160,00 € (alv. 0%) ylittävät tilaukset toimitetaan rahtivapaasti
Alle 160,00 €:n tilauksiin lisätään toimituskulut 8,90/11,72 € (alv. 0%) toimitustavan valinnasta riippuen
Kalusteiden ja tilaa vievien tuotteiden rahtikulut veloitetaan todellisten rahtikulujen mukaisesti.
Emme toimita alle 45 € toimituksia

Toimitustavat

Posti noutopaketti 8,90 € (alv 0). Lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa sitä säilytetään seitsemän (7) päivää.
Posti jakopaketti 11,72€ (alv 0). Kuljettaja tuo lähetyksen suoraan toimitusosoitteeseesi. Toimitusosoitteessa pitää olla paikalla.
DB Schenker jakopaketti 8,90 € (alv 0). Kuljettaja tuo lähetyksen suoraan toimitusosoitteeseesi. Toimitusosoitteessa pitää olla paikalla.
Nouto myymälästä, ilmainen. Voit noutaa tilauksesi valitsemastasi myymälästä, kun tilauksesi on kerätty ja olet saanut ilmoituksen, että tilauksesi on noudettavissa. Huomioithan, että kaikkia tuotteita ei välttämättä ole valitsemassasi myymälässä ja tilauksen käsittelyssä voi mennä useampi arkipäivä, kun tuotteet toimitetaan myymälään.

Toimitusaika

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, toimitamme sen jälkitoimituksena. Tilaaja voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteenjälkitoimituksen tai perua jälkitoimituksen. Jälkitoimituksenpostikulut veloitetaan normaalisti. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta alle 45 €:n (alv. 0%) jälkitoimituksia.

Maksutavat

Lasku – Ainoastaan tiliasiakkaille. Tarkistamme tiliasiakkaiden luottotiedot ennen luoton myöntämistä.
Postiennakko – Lähetys maksetaan kokonaisuudessaan Postin toimipisteeseen. Mikäli Asiakas jättää noutamatta postiennakkopaketin ja se palautuu Kinnunen Oy:lle, veloitamme Asiakkaalta meno-paluu -kulut seuraavan tilauksen yhteydessä.
Verkkopankit – Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Veijo Kinnunen Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Ehtojen soveltaminen

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Kinnunen Oy:n jasen asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin. Kinnunen Oy, joka toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä käytetään jäljempänänimitystä Myyjä. Myyjän asiakasta, joka toimii tuotteiden ja palveluiden ostajana käytetään jäljempänä nimitystä Asiakas.

Asiakas

Asiakkaana voi toimia Suomen kaupparekisteriin merkitty kampaamo- tai kauneudenalan yritys, hius-kauneudenhoitoalan opiskelija, yhteisö, yhdistys tai julkishallintoon kuuluva laitos, kunta, kaupunki tai hankintarengas, kuntayhtymä, sairaanhoitopiiri ja EU-virasto, jolla on toimitus- ja laskutusosoite Suomessa.

Rekisteröityminen

Asiakkaan tulee rekisteröityä asiakassuhteen aloittamiseksi antamalla Myyjälle rekisteröintiin tarvittavat perustiedot. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tarkistaa Asiakkaan luottokelpoisuus ennen asiakassuhteen avaamista ja koska tahansa ennen tuotteiden toimitusta. Myyjällä on oikeus hylätä Asiakkaan tekemä tilaus Asiakkaan alhaisen luottokelpoisuuden tai muun painavan syyn perusteella.

Tilaus

Sopimus tuotteen tai palvelun toimittamisesta syntyy kun Asiakas jättää Myyjälle tilauksen ja Myyjä on todennut Asiakkaan luottokelpoiseksi. Tilauksen tekijällä tulee olla tilauksen tekemiseen tarvittavat toimivaltuudet ja hänentulee ilmoittaa tilausta tehdessään toimitukseen liittyvät seuraavat perustiedot kuten Asiakkaan ja tilaajan nimi ja osoite, asiakasnumero sekä toimitus- ja laskutusosoite.

Toimitus

Myyjä toimittaa Asiakaan tilaamat tuotteet ja palvelut ainoastaan Suomen alueelle, ellei Asiakkaan kanssa erikseen muuta sovita. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta Myyjälle sekä siitä, että toimittajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta alle € 45 (alv. 0%) jälkitoimituksia.

Hinnat

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikkiin myyjän ilmoittamiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintoihin liittyvät huomautukset ontehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.

Maksuaika

Kaikkiin laskuihin sovelletaan maksuehtoa neljätoista (14) päivää netto, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu. Maksuajan laskenta alkaa laskutuspäivästä. Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjällä on oikeus viivyttää uusien tilausten toimittamista, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu. Laskulla voit ostaa 1000 € (sis. alv:n) luottorajaan asti.

Maksun viivästyminen

Maksun viivästyessä peritään viivästysajalta korvausta 16 % laskun eräpäivästä lähtien. Myyjä on valtuuttanut Intrum Justitiaa valvomaan eräpäivän jälkeisten laskusaatavien perintää. Maksumuistutuksesta viivästyskoron (16 %) lisäksi käsittelykuluja peritään ensimmäisestä maksuhuomautuksesta 5 € ja toisesta maksuhuomautuksesta 10 €. Trattaperinnästä peritään Intrum Justitian voimassa olevan hinnaston mukaiset perintäkulut.

Omistusoikeuden siirtyminen

Tuotteet ovat Myyjän omaisuutta, kunnes kauppalasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu.

Myyjän oikeus kaupan purkuun

Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjästä johtumattomasta syystä, on myyjällä oikeus purkaa kauppa. Myyjällä on purkuoikeus myös silloin, kun asiakkaan ilmoituksen perusteella tai muuten on ilmeistä, että asiakkaan suoritus tulee viivästymään oleellisesti. Mikäli kauppa puretaan edellä mainitulla tavalla, on Myyjä oikeutettu noutamaan jo toimitetut tuotteet asiakkaan kustannuksella.

Takuu

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Vakuutus

Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava.

Virhevastuu ja tuotevastuu

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta.

Toimituksen viivästyminen

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Tuotevirheet

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen

Tuotteilla on 7 vuorokauden palautus- ja 14 vuorokauden vaihto-oikeus laskun päivämäärästä.Palautusoikeus ei koske peruukkeja, lisäkkeitä eikä hiustenpidennysmateriaaleja. Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Tuotteen palauttamiseen tarvitaan Myyjän antama suostumus ja palautuskaavake, kaavakkeen saat myyjältä. Palautuksen yhteydessä on ilmoitettava myös palautuksen syy sekä laskun tai lähetysluettelon numero. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus. Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaalla virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa. Asiakkaan tulee itse varmistaa tuotteen soveltuvuus aiottuun käyttötarkoitukseen. Mikäli tuotteen palautus ei johdu Myyjästä, vastaa Asiakas palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Erimielisyyksien ratkaisu

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn