KEUNE HAIRCOSMETICS

 

Vuodesta 1922 lähtien Keune Haircosmetics on valmistanut hiustuotteita ammattilaisille ja yli 40 vuoden ajan, vuodesta 1982 lähtien, Kinnunen Oy on maahantuonut Keune Haircosmetics tuotteita ja tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä. Keune Haircosmetics tuotteet ovat käytössä yli 90 maassa. Keune Haircosmetics on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä tavarantoimittaja – Kaikki kanssamme työskentelevät salongit ja kampaajat ovat osa Keune-perhettä. Emme sano sitä vain siksi, että olemme perheyritys, vaan koska se sopii tyyliimme. Haluamme sinulle vain parasta, siksi teemme liiketoimintaa henkilökohtaisella otteella.

Sen lisäksi, että Keune valmistaa korkealaatuisia tuotteita, tarjoamme myös koulutuksia. Kouluttajamme ovat kouluttautuneet Hollannissa Keune Haircosmeticsilla ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti. Koulutusten ja kouluttajiemme avulla pysyt ajan tasalla uusimmista väri- ja hiustrendeistä. Tällä tavalla varmistamme, että voit olla paras versio itsestäsi.

Meillä on yhdessä hiusalanammattilaisten ja kouluttajien kanssa missio luoda todellista kauneutta ympäri maailman. Todellisen kauneuden luomiseen tarvitsemme kaikkia aistejamme, sekä kädentaitojamme ja eritoten mielikuvitustamme. Meillä kaikilla on yksi tavoite: Saada hymy jokaisen asiakkaan kasvoille, kun he astuvat salongista ulos.

 

Royal Keune Haircosmetics

Keunen 100 -vuotis juhlavuodesta tuli todella erityinen kun Hollannin kuningas Willem-Alexander myönsi Keune Haircosmeticsille oikeuden käyttää kuninkaallista ‘Royal’ etuliitettä. Tämän tunnustuksen voivat saada Hollantilaiset yritykset, jotka ovat toimineet alallaan merkittävässä roolissa, ovat kansainvälisiä ja toiminta on jatkunut vähintään 100 vuotta.

Arvot

Perhe

Kaikki tuotteidemme kanssa työskentelevät hiusalanammattilaiset ovat Keune -perheemme jäseniä. Olemme uskollisia yhteistyökumppaneita ja uskomme avoimeen ja rehelliseen kommunikaatioon. Tuemme maailmanlaajuista perhettämme korkealaatuisilla, luotettavilla tuotteilla ja moderneilla tekniikoilla.

Omistautuminen

Perheyrityksemme on kasvanut taitavien ja intohimoisten ihmisten ansiosta. Jotta Keune tuotteiden laatu on paras mahdollinen, tuotantoprosessin kaikki vaiheet tapahtuvat saman katon alla. Tämä antaa meille huomattavasti vapautta ja itsenäisyyttä työhömme!

Eleganssi

Kuulemme usein, että hiukset ovat ihmisen paras piirre. Todellista eleganssia on tunnistaa oma luonnollinen kauneutensa ja uskallusta tuoda se esille. Rehellinen eleganssi inspiroi myös ympärilläsi olevia ihmisiä.

Yhteisö

Jo yli 100 vuoden ajan Keune on luonut todellisia yhteistyökumppaneita kampaamoalan ammattilaisista. Ammattitaitomme pohjautuu läheiseen yhteistyöhön, joka auttaa meitä ymmärtämään ammattilaisten tarpeita sekä auttaa heitä saavuttamaan ne.

Ihmisille. Planeetalle. Tuleville sukupolville.

Perheyrityksenä uskomme vahvasti, että meidän vastuullamme on huolehtia planeetasta ja sen asukkaista. Ei vain meidän takia, tässä ja nyt, vaan erityisesti tulevien sukupolvien vuoksi. Työskentelemme päivittäin varmistaaksemme kestävän kehityksen liiketoiminnassamme.

Tuotteet

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn