Nouveau Lashes

Tervetuloa tulevaisuuteen, tervetuloa Nouveau Lashes maailmaan – täydelliseen ripsipidennys- ja ripsienkäsittelysarjan pariin!
Vuodesta 2005 lähtien Nouveau Lashes on korostanut ripsiä ja nostanut asiakkaiden itseluottamusta. Nouveau Lashes on Iso-Britannian johtava ripsipidennysbrändi ja suosio jatkaa kasvuaan – Nouveau Lashes tuotteet ovat käytössä jo 35 eri maassa! He ovat tehneet ja tekevät kaikkensa, jotta sinä voisit nostaa oman osaamisesi seuraavalle tasolle ja tarjota asiakkaillesi aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Nouveau Lashes on kauniiden silmien johtava asiantuntija!

Laadukas koulutusjärjestelmä

Laadukkaisiin ripsienpidennyksiin tarvitaan koulutettu ammattilainen. Monessa kohdassa olisi helppo oikaista, mutta mikäli tehdään kaikki työvaiheet suunnitellusti on lopputulos paitsi hyvän näköinen ja pitkäikäinen, myös turvallinen. Nouveau Lashes tarjoaa tähän kaikki, siitä ei puutu mitään – Nouveau Lashesin kanssa onnistut vaativimpienkin ripsiasiakkaiden toiveiden toteuttamisessa. Nouveau Lashes on saanut maailmanlaajuisesti tunnustusta palkituista kursseista ja kansainvälisen tason kouluttajista, jotka opastavat ja inspiroivat seuraavan sukupolven ripsitaiteilijoita.

 

Eläinkokeeton

Nouveau Lashes ei koskaan testaa tuotteitansa eläimillä

Vegan

Lähes kaikki Nouveau Lashes tuotteet ovat vegaaneja.
Ei vegaaniset tuotteet:
LVL Lash Lift Treatment (Lanolin & Hydrolyzed Collagen)
Enhance Mascara (Beeswax)

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn