Avoimet työpaikat

Myyjä/Espoo ja Helsinki, kokoaikatyö

Tarjoamme: työpaikka hyvämaineisessa 52-v perheyhtiössä sekä kilpailukykyinen palkka, johon voit työsi tuloksilla vaikuttaa.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista ja aktiivista myyntihenkilöä pääkaupunkiseudun myymälöihimme (Espoo ja Helsinki). Työsi jakautuu kahden palvelupisteen välille. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kuten tuoteneuvonta, laskutus sekä asiakastilausten vastaanotto. Voit laajentaa osaamistasi myös peruukkien sovituspalveluun.
 
Katsomme eduksesi positiivisen asenteen työntekoon sekä kampaamoalan tuntemuksen.

Löydät ilmoituksen myös TE-palveluiden sivuilta.

Hakemukset
Lähetä CV ja avoinhakemus palkkatoiveineen 29.2.2024 mennessä: rekry@kinnunen.fi , otsikoi hakemus: Myyjä, Espoo ja Helsinki tai täytä hakemus alempana.

Lisätietoa työtehtävästä
Tommi Kinnunen, toimitusjohtaja
Puh: 0106801000, 0505848855
tommi@kinnunen.fi

Huomioithan, että aloitamme haastattelut hakuaikana


Ostaja/Espoo, kokoaikatyö

Tarjoamme: Työpaikka hyvämaineisessa 51-v perheyhtiössä, kilpailukykyinen palkka, johon voit työsi tuloksilla vaikuttaa.

Veijo Kinnunen Oy on perustettu vuonna 1972 Jyväskylässä ja olemme edelleen 100% suomalainen perheyritys. Tarjoamme kampaamoihin kaiken, mitä he päivittäisessä työssään tarvitsevat. Yli viiden vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet täyden palvelun taloksi ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti omien toimipisteiden, kiertävien myyntiedustajien ja vain ammattilaisille rakennetun verkkokaupan kautta. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima sekä omaa tuotantoa Kaukoidässä.

Edustamamme Keune Haircosmetics on 100 – vuotta toiminnassa ollut perheyritys, joka tuottaa erittäin laadukkaita tuotteita hiusalan ammattilaisille. Vuonna 2022 Keune Haircosmetics vastaanotti Hollannin kuninkaallisen perheen tunnustuksen ja luvan käyttää Royal-merkintää. Keune -tuotteita viedään 90 maahan ja Keune on nopeasti kasvava brändi ympäri maailmaa.

Oma tuotemerkkimme, vuonna 2000 perustettu Simply Natural, tarjoaa korkealaatuista hiustenpidennysmateriaalia hiusalan ammattilaisille. Hiustenpidennykset ovat kasvava palvelu kampaamoissa. Haluamme kehittää mm. näiden kahden tuotekategorian asemaa myös kansainvälisillä markkinoilla.

Ostamme tuotteita pääosin Euroopasta, mutta myös kotimaasta sekä Kaukoidästä. Haemme joukkoomme ostotoiminnan ammattilaista, jolla pysyy laaja tuotevalikoima hallussa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen kauneudenhoitoalan ostotoiminnasta.

Työtehtäviisi kuuluu:

Toimittajayhteistyö ja sen kehittäminen
Ostotilausten tekeminen ERP-järjestelmän kautta
Uusien tuotteiden sekä toimittajien etsiminen
Olemassa olevan varaston kiertonopeuden optimointi
Osallistuminen markkinointisuunnitteluun

Odotamme sinulta:

Kokemusta ulkomaan ostotoiminnasta sekä tuotteiden kilpailutuksesta
Huolellisuutta ja tarkkuutta
Sujuva suullinen sekä kirjallinen englannin kielen taito

Löydät ilmoituksen myös TE-palveluiden sivuilta

Hakemukset
Lähetä CV ja avoinhakemus palkkatoiveineen 10.3.2024 mennessä: rekry@kinnunen.fi , otsikoi hakemus: Ostaja, Espoo tai täytä hakemus alempana.

Lisätietoa työtehtävästä
Tommi Kinnunen, toimitusjohtaja
Puh: 0106801000, 0505848855
tommi@kinnunen.fi

Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä sopivia paikkoja auki, voit jättää meille avoimen hakemuksen.
Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä olisi tarjota sinulle sopivaa työtä.

Avoin hakemus

Kerro meille työkokemuksestasi ja millaista työtä haet
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn