Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja / Tampereen alue

Tarjoamme työpaikan hyvämaineisessa 51-v perheyhtiössä, kilpailukykyisen palkan, johon voit työsi tuloksilla vaikuttaa.

Veijo Kinnunen Oy on perustettu vuonna 1972 Jyväskylässä ja olemme edelleen 100% suomalainen perheyritys. Yli viiden vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet täyden palvelun taloksi ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti omien toimipisteiden, kiertävien myyntiedustajien ja vain ammattilaisille rakennetun verkkokaupan kautta. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima sekä omaa tuotantoa Kaukoidässä. Tarjoamme kampaamoihin kaiken, mitä he päivittäisessä työssään tarvitsevat.

Edustamamme Keune Haircosmetics on 100 -vuotta toiminnassa ollut perheyritys, joka tuottaa erittäin laadukkaita tuotteita hiusalan ammattilaisille. Vuonna 2022 Keune Haircosmetics vastaanotti Hollannin kuninkaallisen perheen tunnustuksen ja luvan käyttää Royal-merkintää. Keune -tuotteita viedään 90 maahan ja Keune on nopeasti kasvava brändi ympäri maailmaa.

Oma tuotemerkkimme, vuonna 2000 perustettu Simply Natural, tarjoaa korkealaatuista hiustenpidennysmateriaalia hiusalan ammattilaisille. Hiustenpidennykset ovat kasvava palvelu kampaamoissa. Haluamme kehittää mm. näiden kahden tuotekategorian asemaa markkinalla.

Haemme joukkoomme tuloshakuista ja aktiivista myyntiedustajaa Tampereelle sekä sen ympäryskuntiin. Voit olla kokenut ammattilainen tai intoa puhkuva uusi kasvo. Arvostamme kaupallista ajattelua, sekä oma-aloitteista otetta työskentelyyn.
Aikaisempi kokemus kauneudenhoitoalan myynnistä katsotaan eduksesi.

Hakemukset palkkatoiveineen 24.9.2023 mennessä: rekry@kinnunen.fi

Lisätietoja työtehtävästä:

Katja Rusanen
Myyntipäällikkö
puh: 050 – 416 1711
sähköposti: katja.rusanen@kinnunen.fi


Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä sopivia paikkoja auki, voit jättää meille avoimen hakemuksen.
Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä olisi tarjota sinulle sopivaa työtä.

Avoin hakemus

Kerro meille työkokemuksestasi ja millaista työtä haet
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn