Keune So Pure: Maksimaaliset tulokset hiuksille, minimaalinen vaikutus planeetallemme

 

Keune lupaa; ”Jätetään maailmasta parempi paikka tuleville sukupolville” ja se ei ole tyhjä lupaus; se on vastuu. Keune brändinä pyrkii tekemään parempia tuotteita pienemmillä vaikutuksilla planeetalle. Edistääkseen vihreämpää tulevaisuutta Keune lanseeraa uudelleen So Pure -tuotesarjan, jonka tuotteet ovat nyt uudelleen täytettäviä.

Hellävarainen hiuksille, lempeä planeetalle
Uusi So Pure -tuotesarja on vegaaninen, Cruelty Free ja ympäristöystävällinen*. Se on kehitetty uskoen, että jokainen vaihe tuoteketjussa on tärkeä. So Pure perustuu selkeään konseptiin ostaa uudelleen täytettävä pullo ja täyttöpussi ja kun tuote loppuu ostetaan vain täyttöpusseja, joilla täytetään pullo. Tämä auttaa vähentämään muovijätettä¹ – ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella asiaa.

¹ 57% vähemmän muovia per ml kuudesta 400ml täyttöpussista, verrattuna aiempiin 250ml pulloon.

So Pure neljä tuotelinjaa
So Pure -tuotesarja koostuu neljästä eri tuotelinjasta;
• Cool (viileän vaaleiden ja harmaiden sävyjen virkistämiseen)
• Restore (kuiville hiuksille)
• Polish (pörröisille hiuksille)
• Clarify (auttaa suojaamaan hiuksia saasteilta)

Kaikissa neljässä tuotelinjassa on saatavilla shampoo, sekä hoitoaine. Uudelleen täytettävät pullot ovat 400ml ja 1000ml kokoisia. Restore ja Polish -tuotelinjoista löytyy myös hiusnaamio.

So Pure -tuotesarjan pohjana on uudelleentäyttö. Tämän lisäksi filosofia tukeutuu 4 tärkeään asiaan:

Vegaaninen ja Cruelty Cree
Kaikki So Pure -tuotteet ovat vegaanisia ja valmistettu sertifioiduista luonnollisista ainesosista. Tuotteet ovat myös Cruelty Free -tuotteita: Keune ei koskaan testaa eläimillä

Uusiokäyttö
Kaikkien So Pure tuotteiden pohjana käytetään ravinnerikkaan sokerijuurikkaan ylijäämää, joka muutoin olisi jätettä. Tämä tarkoittaa sitä, että Keune käyttää jo olemassa olevaa; ei ole tarvetta kasvattaa uusia kasveja tätä varten. Jälleen: minimaalinen vaikutus planeetalle.

Hiilineutraali
Keune kehitti So Pure -tuotesarjan uskoen, että jokainen vaihe elinkaaressa on tärkeä; tuotannosta koostumuksiin, kuljetuksiin ja pakkauksiin. Hyvittääkseen CO2 -jalanjäljen, Keune kompensoi kaikki vähentämättömät päästöt sertifioidulla hiilidioksidipäästöprojektilla.

Tiivis koostumus
Kaikille, jotka ovat valveutuneita käyttämiensä kauneustuotteiden määrästä: So Pure tarjoaa shampoot ja hoitoaineet tiivistetyssä koostumuksessa. Joten: käytä vähemmän, saa enemmän.

Näin se toimii:

1. Valitse neljästä eri tuotelinjasta sinulle sopivat tuotteet

2. Täytä uudelleen täytettävä pullo valitsemallasi tuotteella

3. Irrota tarra täyttöpussista

4. Aseta irrottamasi tarra täyttöpullon korkkiin

Osta Keune So Pure aloituspaketti

(Uusia So Pure tuotteita ei tällä hetkellä ole myynnissä yksittäisinä)

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn