Tinta Color 2023

 

Tukena 100 vuotta tiedettä, 32 vuotta värikokemusta ja pyrkimys saavuttaa kunnianhimoiset kestävän kehityksen tavoitteet Keune Haircosmetics on ylpeä saadessaan esitellä uudistuneen Tinta Colorin: ekologisempi pakkaus, aivan uusia sävyjä, parannellut ominaisuudet.

 

Keune Haircosmetics pyrkii muiden kestävän kehityksen tavoitteidensa ohella tekemään 100 % kierrätettävät, uudelleen käytettävät ja/tai uudelleentäytettävät pakkaukset vuoteen 2028 mennessä. Siksi uudistetun Tinta Color -sarjan pakkauksissa on:

• Käytetty 100% ¹ kierrätettyä alumiinia. Tämä vähentää uuden alumiinin käyttöä 82 tonnia vuodessa²
• Korkit on valmistettu PCR -muovista, mikä säästää uuden muovin käyttöä 8 tonnia² vuodessa
• Uusi hapetepullo mahdollistaa 71 tonnia² lajiteltavaksi ja kierrätettäväksi³ kelpaavaa muovia vuodessa

Uudistettu Tinta Color -sarja sisältää myös 10 uutta sävyä, joista 3 sävyä on aivan uusia Shade Shiftereitä. Nämä 3 uutta sävyä eivät sisällä tummuusastetta, joten näiden avulla kampaaja voi luoda jopa 650 (!) muunneltua sävyä.

Tinta Color tuotteiden koostumus on täysin vegaaninen, sisältäen hoitavia ainesosia ja värisuojan, tehden värjäystuloksista parhaita mahdollisia:

• Ravitsee hiuksen kuiturakennetta jopa 75 % enemmän ⁴
• Vähentää jopa 59 % UV -vaurioita ⁵

Tulokset eivät valehtele. Asiakkaat kokevat, että värit ovat täyteläisiä ja intensiivisen eloisia, jopa 100% harmaan peitolla, erinomaisen kiiltäviä ja hoitavia ja hiukset näyttävät terveiltä ja hyvin hoidetuilta. ⁶

Tinta Color 2023 on valtava askel eteenpäin Keunelle, kampaajille, heidän asiakkailleen – Ja planeetalle. Keune Haircosmetics jatkaa kehittämistä ja innovointia säilyttäen samalla vaaditun korkean suorituskyvyn, jota kampaajat tarvitsevat työssään luodakseen ainutlaatuisia värejä – ’Colors like no other’!

¹ Josta ≥ 95 % kierrätettyä alumiinia
² Vuoden 2021 myyntimäärien perusteella
³ Jos paikallinen kierrätysjärjestelmä on olemassa
⁴ Instrumentaalinen testi. Käytettäessä uuden ACP vs ei-hoitoa sisältävän shampoon kanssa
⁵ Instrumentaalinen testi. Tinta Color värinsuoja (Solamer ja LP300) vs. Tinta Color ilman värinsuojaa.
⁶ Perustuu paneelitesteihin

Takaisin ylös
Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet. Lisätietoja Tietosuojaseloste-sivulta.   Hyväksyn