Keune So Pure Color 60 ml

Keune väritarjous - 30% tai -40%

Osta mitä tahansa Keune värejä 30 tuubia, saat -30%
ostaessasi 40 tuubia, saat -40%!
Tarjous voimassa 4.8.2024 asti

Sku: 28000

So Pure Natural Balance Color on ammoniakiton luonnonmukainen väri sinulle ja asiakkaillesi. Väriskaala on nyt entistä täydellisempi ja se sisältää yli 50 keskenään sekoitettavaa sävyä. Ravitseva, ainutlaatuinen kookospohja on rikastettu argan-öljyllä ja phytokeratiinilla. Sen rikas luonnollinen jasmiinin ja santelipuun luoma aromi antaa tuotteelle rentouttavan, aromaterapeuttisen ominaisuuden.

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Keunen ainutlaatuinen ammoniakiton värisarja ammattilaisille, joka hellii hiuksia sekä sielua. Sen avulla värjäät ja vaalennat hiuksia hellävaraisesti. Täydellisen väripaletin ansiosta luot värin kuin värin! So Pure Natural Balance Color–värin ainutlaatuinen ravitseva koostumus sisältää argan -öjyä, phytokeratiinia sekä kookosta. Väri on mieto, eikä se tahraa hiuspohjaa.Phytokeratiini rakennepaikkaa hiusten rakennetta värikäsittelyn aikana, arganöljy sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka kosteuttavat hiuksia. Kookos pohja-aineena suojelee ja hoitaa hiuksia. Niin luonnolliset kuin muotisävytkin vaalentavat hiusta jopa 2–3 astetta ja peittävät jopa 100 % harmaantuneet hiukset. So Pure Natural Balance 2000 ja 3000 -väreillä saavutat
jopa 5 asteen vaalennustehon. So Pure Color -väreillä luot asiakkaillesi hienovaraisemman ja luonnollisemman värin. Väri ei ole niin jyrkkä kuin perinteiset kestovärit ja tästä syystä valo läpäisee sen helpommin ja korostaa luonnollisten hiusten vaaleita ja tummia osia. So Pure Natural Balance Color tarjoaa asiakkaallesi myös miellyttävän sekä rentouttavan aromaattisen kokemuksen. Jasmiinin ja santelipuun eteeriset öljyt tarjoavat ammoniakin tuoksun sijaan lämpimän aromaattisen elämyksen.