Nouveau Lashes Master -volyymiripsikoulutus

Sku: NLMASTER

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Haluatko laajentaa osaamistasi ripsienpidennysten volyymitekniikkaan? Tämä koulutus on sinulle, jolla on jo kokemusta klassisista ripsienpidennyksistä.
Nouveau Lashes tarjoaa korkealaatuiset ja turvalliset tuotteet ammattilaisille, laajan valikoiman ja henkilökohtaisen koulutuksen. Jatkuvasti uudistuva brändi kehittää tuotteitaan Euroopassa ja he tuovat markkinoille luonnollisia, kestäviä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja ripsienpidennystuotteita, joilla toteutat asiakkaillesi 100% luonnolliset, upeat ripsienpidennykset.
Tässä jatkokoulutuksessa opit kaiken Master Volyymi -perusteoriasta ja viuhkojen muodostamisesta aina käytännön harjoitteluun omalle mallille. Tämä koulutus on jatkokoulutus ripsienpidennysten perustekniikan jo hallitseville. Koulutuspäivänä ei opetella perusteoriaa ja koulutus keskittyy täysin volyymitekniikkaan.
Master Volyymikoulutuksessa tutustutaan Nouveau Lashes volyymituotteisiin ja opetellaan niiden oikea ja turvallinen käyttö. Pääpaino on viuhkoitustekniikan harjoittelussa ja viuhkojen oikeaoppisesta kiinnittämisessä asiakkaan omiin ripsiin. Kaikki koulutuksemme tapahtuvat pienryhmissä, jolloin sinulla on kouluttaja koko päivän ajan käytössäsi. Koulutuspäivänä tarvitset oman mallin iltapäivän harjoittelua varten.
Koulutuksesta myönnetään osallistumistodistus. Halutessasi voit suorittaa erillisen sertifikaatin. Sertifikaatti
suoritetaan erillisessä sertifiointinäyttökokeessa, johon kuuluu kirjallinen osuus ja näyttötyö . Sertifioinnin voit suorittaa n. 2-3 kk itsenäisen harjoittelun jälkeen. Sertifioinnin jälkeen olet ammattitaitoinen
Nouveau Lashes Master Volume -ripsiartisti.
AIKATAULU: 9.00–17.00
(9:00 – 11:30 teoria, 11:30 – 12:00 lounas, 12:00 – 16:00 workshop, 16:00 – 17:00 yhteenveto)
Hinta: 99,00 € + alv. + aloituspaketti. Sisältää teoriamateriaalin.

Koulutus järjestetään 22.11.2022 Turun myymälässä Yliopistonkatu 31, 20100 Turku klo. 9-17.00

Yritys
Opiskelija