Refectocil Lash & Brow Booster, 6 ml

Sku: 6264

Refectocil Lash & Brow Booster 2-in-1 Silmäripsien ja kulmakarvojen kasvua edistävä ja tukeva seerumi. Voit saada jopa 56% pidemmät silmäripset ja tuuheammat kulmakarvat vain 10 viikon käytön jälkeen. Ensimmäisiä tuloksia nähtävissä jo kuuden viikon kuluttua tuotteen käytön aloittamisesta. Kliinisesti testattu.

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

RefectoCil Lash & Brow Booster – 2 in 1 – Karvan kasvua stimuloiva seerumi ripsille ja kulmakarvoille. Tuotteen sivellin on kaksi osainen – ohuen kärjen avulla levität tuotteen tarkasti ripsien juureen ja leveämmällä alaosalla käsittelet kulmakarvat nopeasti. Levitä tuotetta ripsiin/kulmiin joka ilta. Päivittäisellä käytöllä saat jopa 56% pidemmät ripset ja paksummat sekä leveämmät kulmakarvat. Ensimmäiset tulokset näkyvät noin 6 viikon käytön jälkeen ja 10 viikon jälkeen näet todella eron. Jopa 93% testaajista vastasi ripsien ja kulmakarvojen vahvistuneen ja pituuden lisääntyneen käyttöjakson jälkeen. – Dermatologisesti testettu
– Silmälääkärien testaama
– Vaikuttaa ilman synteettisiä hormoneja
– Ei sisällä prostamidia eikä hajusteita. Käyttö: Levitä tuotetta joka ilta kasvojen puhdistuksen jälkeen silmäripsien juureen kapealla kärjellä, yksi siveltimen veto riittää. Levitä leveällä puolella puhdistetuille ja kuiville kulmakarvoille. Pitkäkestoisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan ylläpitoa niin, että tuotetta käytetään 2-3 kertaa viikossa. Kliinisesti testattu. Valmistettu Itävallassa.