Simply Natural Mago-pidennyskoulutus

Sku: KSKMK

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Simply Natural Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien.

Tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Uskomatonta, mutta totta, pidennyshiuksen kiinnittämiseen ei tarvita mitään apuvälineitä; liimaa, teippiä tai edes sähköä.
Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys, kun millään muulla pidennystekniikalla.

Mago on nopea ja yksinkertainen kiinnitystekniikka, eikä se vaurioita asiakkaan hiuksia. Pidennykset eivät aiheuta allergisia reaktioita ja ne on hyvin helppo poistaa.

Liity edelläkävijöiden joukkoon ja kouluttaudu Simply Natural Mago -pidennystaitajaksi. Koulutuksen käyneet saavat sertifikaatin ja ostokortin.

Aamupäivän teoriaosuudessa käydään läpi Simply Natural Mago -hiusten oikeanlainen kiinnitystekniikka, poisto, hoito ja huolto. Iltapäivän workshopissa tehdään mallille 1 paketin tuuhennus. Koulutukseen tarvitset oman mallin. Hiukset veloitetaan erikseen tukkuhinnaston mukaisesti. Mallin tulee olla paikalla klo 13:00 alkaen.

Otathan mukaasi omat työskentelyvälineet, kuten sakset, harjat, kammat ja klipsit.

Aikataulu: 9:00 – 17:00

(9:00 – 12:30 teoria, 12:30 – 13:00 tauko, 13:00 – 17:00 workshop ja yhteenveto)

Hinta: 199,00 € + alv. Sisältää lounaan, koulutuskirjan perusosan ja tekniikkaoppaan sekä harjoitusosiot.

 

Yritys
Opiskelija