SN – konetyönauha suora 150 cm

Sku: 384

Konetyönauha on kaikkein perinteisin hiustenpidennystekniikka. Sillä teet ompelu- tai liimatekniikalla tuuhennokset, raidoitukset tai koko pidennyksen. Hiuksen pituus 45 cm ja nauhan leveys 150 cm. Yksi nauha riittää keskimäärin yhteen koko pidennykseen.

HUOM!
Sävynumeroinnit tulevat muuttumaan hiljalleen, joten jos et löydä valikosta etsimääsi sävyä, niin tarkistathan alla olevasta listasta etsimäsi sävyn uuden numeron;

01 ⇒ 1
B3 ⇒ 5.3
B4 ⇒ 6.3
B26 ⇒ 9.3
101 ⇒ 10
Silver ⇒ 10.2
Platina ⇒ 10.1
B8.22/101 ⇒ 8.2/10

Kirjaudu tai rekisteröidy täällä ostaaksesi tuotteen

Simply Natural® käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia intialaisia hiuksia, joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla. Simply Natural® -hiuksia ei kuorita, eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan, erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saamme aikaan varmasti laadukkaan lopputuloksen. Kaikki vaiheet tehdään käsityönä Simply Natural® tehtaalla Indonesiassa.

Myönnämme hiusmateriaalille 3 kuukauden takuun kun pidennyshiusta hoidetaan Simply Natural® Take Care tai Keune Care Tinta Color -tuotteilla. Keune Care Tinta Color -tuotteita suositellaan vaaleimmille sävyille.

Muita suositeltuja Keune Haircosmetics tuotteita Simply Natural pidennyshiuksille;
Care Color Brillianz Shampoo
Care Color Brillianz Hoitoaine
Care Color Brillianz Mask
Care Color Brillianz Hoitosuihke
Style Blowout Gelèe -Lämpösuojavoide
Style Instant Blowout -Lämpösuojasuihke
Style Soft Set Spray -Hiuslakka
Style Brilliant Gloss Spray -Kiiltosuihke
Style Humidity Shield -Viimeistely suihke, joka suojaa kosteudelta
Style Defrizz Serum -Siloittava seerumi

Tuotesarja

Pituus