SN Mago 30cm suora

Sku: Mago30

Mago on markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennystekniikka, joka perustuu puuvillalangalla tehtyihin solmukiinnityksiin. Tekniikka sopii lähes kaikille, koska osioiden kiinnitämiseen tai poistoon ei tarvita mitään kemikaaleja tai edes sähköä. Lopputulos on kaunis ja huomaamaton. Tekniikka vain koulutuksemme käynneille kampaajille!

Simply Natural Mago - tuotteita voi tilata vain Mago-koulutuksen käyneet ammattilaiset. Ole yhteydessä koulutuksista: 0106801000 tai koulutukset@kinnunen.fi

Haluamme taata Mago -pidennysten tasaisen laadun, tästä syystä teknikka on vain koulutuksen käyneiden ammattilaisten saavilla. Simply Natural ® Mago on intialaista Super Remy -laatuista hiusta, joka syntyy käsityönä alusta loppuun. Hiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Näin hiusrakenne säilyy ennallaan. Super Remy luokkainen hius käsitellään yksitellen ja käsin, jolloin hiuksen kasvusuunta säilyy koko valmistusprosessin ajan 100 % samana. Double Drawn käsittelyn ansiosta Simply Natural® hiukset ovat tyvestä latvaan saman mittaisia (yli 95%). Koska seassa ei ole mukana alimittaisia hiuksia, lopputuloksena on vahva latva.Simply Natural® hiusmateriaalit eivät sisällä PPD:tä. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan miedoissa liuoksissa yli kuukauden ajan. B-sävyt (Bleaching colors) on tuotu vaalentamalla väriinsä, eikä niitä ole värikäsitelty erikseen. erikseen. Hoitamalla hiukset Simply Natural® Take Care -tuotteilla, myönnämme hiusmateriaalille 3 kuukauden takuun. Mago -tekniikka saatavilla 30, 40, ja 50 cm pituuksissa, joista valittavana suora tai laine. Syvälaine 50 pituudessa. Patentoitu tekniikka, jota et saa muualta.

Tuotesarja

Pituus